Sisiek napisał(a):No racja uk trensom do dobrych schranzów i hard techno bardzo daleko i to na ich niekorzyść

Sisiek napisał(a):Nie rzucaj się bo za młody jesteś. Wielki kurwa UK Trensowiec z Manieczek.

Sisiek napisał(a):Stać mnie na więcej ale nie chce mi się
Amnes napisał(a):<zamawia frytki>, powiększa o wódke.
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DTBk2000 napisał(a):A teraz jak zaczales sluchac techno i innych "ambitnych" minimali

Sisiek napisał(a):Pierdol TBK głupoty dalej a ja się zdrzemnę. W życiu nie słyszałem ani jednego setu Tiesto ani żadnego ISOSa więc równie dobrze możesz napisać że słucham Radio Maryja :D Tak samo wiadomo, że jestem wielkim fanem ATB od stuleci xD A te ASOTy o ktorych piszesz to do dziś przebijają całą tą śmietankę sceny uk i tylko takie muły jak Ty ich nie słuchały bo wolały techno z vivy xD . Jak masz jeszcze jakieś ciekawostki to pisz xD A na razie zajmij się dalszymi odsłuchami Toronto Schulza i może poznaj trochę tych klikających minimali hahaha to się ogarniesz bo ostro cie coś uderzyło w głowę xD
Masz z edytowaną wersje :D Chociaż w ogóle nie chce mi sie z Toba dyskutować bo widze że od jakiegoś czasu zdrowo Ci się pojebało w głowie.
PS. I naucz sie czytać ze zrozumieniem bo nie chodziło o tolerancje muzyczną tylko jaranie się na siłę i na każdym kroku fanów UK Trensami xD
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość