Offtopic

Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Powrót do Offtopic

Re: Offtopic

Postprzez Sisiek 03 mar 2009, 17:02

No racja uk trensom do dobrych schranzów i hard techno bardzo daleko i to na ich niekorzyść :)
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez sector 03 mar 2009, 17:25

Sisiek napisał(a):No racja uk trensom do dobrych schranzów i hard techno bardzo daleko i to na ich niekorzyść :)

przestan wstawiac te swoje glodne kawalki :hitman:
sector
the king of bongo!

Postprzez Sisiek 03 mar 2009, 17:33

Nie rzucaj się bo za młody jesteś. Wielki kurwa UK Trensowiec z Manieczek.
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Infrared 03 mar 2009, 17:53

<bierze popkorn> :D
Obrazek
Nie jedz na pusty żołądek!
http://www.phatt.pl

Asato ma sad gamaya
tamaso ma jyotir gamaya
mrtyor mamrtam gamaya
Infrared

Postprzez Kasper 03 mar 2009, 17:57

Infrared napisał(a):<bierze popkorn> :D

<dolewa cole> :twisted:
Kasper

Postprzez Qsi 03 mar 2009, 18:15

<wyciąga piwka z plecaka i otwiera cichcem żeby nie było słychać na sali> :D
Qsi

Postprzez Infrared 03 mar 2009, 18:26

<wyciąga fajki i kiepi pod siebie, dmuchajac do dziurki wentylacyjnej>
Obrazek

Asato ma sad gamaya
tamaso ma jyotir gamaya
mrtyor mamrtam gamaya
Infrared

Postprzez bAchoR 03 mar 2009, 18:38

pisze Marcin, że to moja definicja. IMO UK Trance i Schranz to łomot aka mózgogniot :D ;)
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez sector 03 mar 2009, 18:47

Sisiek napisał(a):Nie rzucaj się bo za młody jesteś. Wielki kurwa UK Trensowiec z Manieczek.

haha Sisior medrcu nie spinaj sie bo Ci zylka peknie :lol:
sector
the king of bongo!

Postprzez Kasper 03 mar 2009, 19:16

Chłopaki myślałem, poważnie mówiąc, że stać was na coś więcej niż tylko poziom Valki i typów jego pokroju... Sisiek, sector -1
Kasper

Postprzez Sisiek 03 mar 2009, 19:55

Stać mnie na więcej ale nie chce mi się :P i tak jak ten Twój Armin to wkur... mnie to ciągłe kreowanie się na super fanów UK Trance i "mocnego grania" oraz jaranie się wszystkim nawet największym crapem byle było podpisane Kearney, Downey, JoC, teraz jeszcze Sherry. Zobacz sobie Sector, co grał, jak grał i "cisnął" Sherry jak jeszcze nie wiedziałeś kim on był. Bo pamiętam czasy kiedy tak jak Kaspa za Arminem Sector latałeś za Tiesto a teraz tak samo latasz za Kearneyem i innymi. Wszędzie tylko moc, pocisk i nie wiadomo co jeszcze. A tak naprawdę to wszystko chuj warte. To pisze żebyś zobaczył sobie hard techno bo to czym się jarasz to w większości nie umywa się ani mocą ani melodyjnością do starszych trancowych kawałków bez dopisku tech. Bo dobre techy to też osobny temat. Z mojej strony EOT bo mi się nie chce i chuj.
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez sector 03 mar 2009, 20:11

Sisiek napisał(a):Stać mnie na więcej ale nie chce mi się :P

To po co zaczynac? ale w sumie skoro juz zaczales to moze porozmawiajmy :blowkiss:

Po pierwsze nie zgadzam sie z Toba co do tego ze ja (chyba ze piszesz o wszystkich) jaram sie wszystkim co wychodzi spod reki wszystkich uk trensowcow. Po pierwsze nawet sam fakt O'Callaghana, ktory produkuje ostatnio a w sumie juz od jakiegos czasu, syf. Po drugie Kearney i jego ostatni set, ktory nie podoba mi sie praktycznie wcale. O Downeyu nie moge tego powiedziec bo akurat on trzyma wysoki poziom (reszte pomine).

To co kiedys cisnal Sherry to dla mnie inna bajka. Nie podoba mi sie to specjalnie, a mozesz wierzyc lub nie ze sciagalem jego starsze sety wlasnie z ciekawosci. Nie jara mnie to. Tak samo kiedys sciagalem stare sety Eddiego, kiedy to podobno sie wybil i dzieki tym DJ Magowym kompilka cos tam zaiskrzylo. I co? I w sumie nic, nie odpowiadalo mi to i nawet mi sie nie podoba. To tez nie dla mnie. Ale to co prezentuja teraz to zupelnie inna bajka. Moze graja troche inaczej bo zmienil sie czas, styl i ogolnie muzyka powiedzmy ewoluowała? Co za roznica, skoro wazne ze trafiaja w moj gust (choc nie zawsze jak widac wyzej).
Prawda jest ze nie zawsze wiedzialem, kto to Sherry, ale czego to dowodzi? W sumie niczego. Jesli Ty dowiedziales sie pierwszy o tym i jarales sie jeszcze za czasow jak ja sluchalem Tiesto to gratuluje.
To ze latalem za Tiesto to raczej wg mnie nic nie znaczy. Pewnie polowa ludzi z tego forum kiedys, moze nie zawsze i nie kazdy, ale uogólniając, latal za PvD, AvB czy wlasnie Tiesto. Jednak teraz praktycznie kazdy z nich w pewnym sensie stoczyl i prezentuje zupelnie co innego niz kiedys. Dlatego wlasnie mi to juz nie odpowiada a to co robi Tiesto teraz i patrzac na moja obecna wiedze i gust juz mi sie nie podoba. Nawet te stare numery, kompilacja, cd nie bardzo mi podchodza a na sama mysl ze keidys ich sluchalem to mi sie smiac chce i robi mi sie smutno :)

Pozatym troche przesadzasz imo z porownaniami. UK Trance od Schranzu to raczej nie stal nawet. Schranze dla mnie to zupelnie inny temat. Ze nie wspomne nawet o tym ze tez mi sie nie podoba. Mimo wszystko ze pisze ze numer to pocisk to dlatego ze wg mnie tak jest. Moze sie z tym nie zgadzasz, moze ludzie, ktorzy sluchaja hardcore, speedcore i innyc takich wynalazkow tez mysla inaczej, ale co z tego? Mi sie to podoba i nie zmini nic tego ze piszesz ze dobre Schranze sa lepsze czy nawet hard techno.
sector
the king of bongo!

Postprzez Amnes 03 mar 2009, 20:22

<zamawia frytki>, powiększa o wódke.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Tulipan aka Nexus 03 mar 2009, 20:26

Amnes napisał(a):<zamawia frytki>, powiększa o wódke.

przeca Ty nie pijesz wódki
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Amnes 03 mar 2009, 20:29

przecie ja nie sobie zamawiam tylko tej cycatej blądyndze co ze mnom pszyszua
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez TBk2000 04 mar 2009, 1:39

Sisiek, ale zalecialo od Ciebie teraz hipokryzja :-). No offence, ale sam na FMT swego czasu jarales sie Oceanlab i Abovami, i chunzowales do ASOT'ow i opowiadales jak to sluchales ATB i Tiesto. A teraz jak zaczales sluchac techno i innych "ambitnych" minimali to jedziesz po osobach, ktore sluchaja tego co kiedys Ty i jeszcze przy tym masz sie za niewiadomo jakiego znawce, bo zmienil Ci sie gust.
W jednym sie z Toba zgodze, ze Trance stracil swoja merytoryczna wartosc kilka lat temu, ale to jest moja opinia, Twoja i kogos tam jeszcze, lecz poza Toba sa na tym swiecie jeszcze inni ludzie, dla ktorych tak jak obecna muzyka Trance jest tyle samo warta, co dla Ciebie ta sprzed tych 5 lat, tak samo te minimalowe klikacze nad ktorymi sie tak teraz ciagle rozwodzisz sa o kant dupy ;-).

Przytoczylbym jeszcze Twoje slowa napisane kiedys na poprzednim forum na temat tolerancji i zawartego w niej luzu, ale mi sie nie chce ;-P.

Swoja droga ciekawe jest zjawisko w ktorym wraz ze zmianami upodoban co do muzyki powszechnie znanej na mniej rozpoznawalna, rosnie ludzkie ego :-).
TBk2000
Allah Akbar !

Postprzez Infrared 04 mar 2009, 7:17

TBk2000 napisał(a):A teraz jak zaczales sluchac techno i innych "ambitnych" minimali

Bo się wkurzę.
Obrazek

Asato ma sad gamaya
tamaso ma jyotir gamaya
mrtyor mamrtam gamaya
Infrared

Postprzez TBk2000 04 mar 2009, 8:53

No wlasnie o to mi chodzilo ;-P. Panuje tutaj jakas taka wzajemna nietolerancja muzyczna. Jeden
od drugiego czuje sie lepszy, bo to wlasnie ta muzyka ktorej slucha jest jedyna i sluszna a reszta
to bezwatrosciowa lupanka. I tylko jeden z drugim czeka na okazje, zeby komus dosrac durnym
tekstem o mozgotrzepach i innych manieczkach - chociaz tez sluchal manieczkowych sztosow kilka lat temu, a o gustach i szacunku do nich zwykl mowic w bardziej przyjaznym tonie :-).

BTW. Szkoda, Sisiek, ze skasowales swoj post przed chwila, bo wcisnalem odp. i zdazylem przeczytac tylko pierwsze zdanie, ktore jakos mija sie z tym co kiedys pisales ;-).
TBk2000
Allah Akbar !

Postprzez Sisiek 04 mar 2009, 8:54

Pierdol TBK głupoty dalej a ja się zdrzemnę. W życiu nie słyszałem ani jednego setu Tiesto ani żadnego ISOSa więc równie dobrze możesz napisać że słucham Radio Maryja :D Tak samo wiadomo, że jestem wielkim fanem ATB od stuleci xD A te ASOTy o ktorych piszesz to do dziś przebijają całą tą śmietankę sceny uk i tylko takie muły jak Ty ich nie słuchały bo wolały techno z vivy xD . Jak masz jeszcze jakieś ciekawostki to pisz xD A na razie zajmij się dalszymi odsłuchami Toronto Schulza i może poznaj trochę tych klikających minimali hahaha to się ogarniesz bo ostro cie coś uderzyło w głowę xD

Masz z edytowaną wersje :D Chociaż w ogóle nie chce mi sie z Toba dyskutować bo widze że od jakiegoś czasu zdrowo Ci się pojebało w głowie.

PS. I naucz sie czytać ze zrozumieniem bo nie chodziło o tolerancje muzyczną tylko jaranie się na siłę i na każdym kroku fanów UK Trensami xD
Ostatnio edytowano 04 mar 2009, 8:56 przez Sisiek, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez TBk2000 04 mar 2009, 9:06

Sisiek napisał(a):Pierdol TBK głupoty dalej a ja się zdrzemnę. W życiu nie słyszałem ani jednego setu Tiesto ani żadnego ISOSa więc równie dobrze możesz napisać że słucham Radio Maryja :D Tak samo wiadomo, że jestem wielkim fanem ATB od stuleci xD A te ASOTy o ktorych piszesz to do dziś przebijają całą tą śmietankę sceny uk i tylko takie muły jak Ty ich nie słuchały bo wolały techno z vivy xD . Jak masz jeszcze jakieś ciekawostki to pisz xD A na razie zajmij się dalszymi odsłuchami Toronto Schulza i może poznaj trochę tych klikających minimali hahaha to się ogarniesz bo ostro cie coś uderzyło w głowę xD

Masz z edytowaną wersje :D Chociaż w ogóle nie chce mi sie z Toba dyskutować bo widze że od jakiegoś czasu zdrowo Ci się pojebało w głowie.

PS. I naucz sie czytać ze zrozumieniem bo nie chodziło o tolerancje muzyczną tylko jaranie się na siłę i na każdym kroku fanów UK Trensami xD

Widocznie masz rozdwojenie jazni, bo dobrze pamietam jak pisales o Tiesto, ATB i innych (swoja droga hitow z viva) megasztosach z rasowych plyt Tunnel Trance Force mixowanych przez jednego z Twoich ulubionych producetow DJ Dean'a :D.
Liczylem na jakas madrzejasza odpowiedz od Ciebie, ale jak zwykle poza EMOtami "xD" i pluciem jadem nic innego napisac nie potrafisz. I tyle ode mnie w tym temacie :-).
TBk2000
Allah Akbar !

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic