Alexandra napisał(a):A czy robię za zapalniczkę? Tutaj temat płonie już od paru postów wcześniej, więc chyba tym razem to nie ja podrzuciłam ogień
Naturalnie. Wbrew pozorom i ogólnemu przekonaniu to nie ja byłam Ewą

Pan Oskar zaczął temat o debilizmie.
Alexandra napisał(a):Co nie zmienia faktu, że jak ktoś nadepnie na odcisk to może być gorąco

aa i mnie się dziwisz i negujesz, że mnie nerwy ruszają jak ktoś w bezczelny sposób w przekazie podprogowym stara się przemycić ichszą rację. Nie moja wina, że typ czerwony mi gra na nerwach. No czasem tak przecież bywa rajt? Rajt

Alexandra napisał(a):Nie bije do Ciebie, Asiu. Ani nie chciałam podkurzyc czy też zdenerwować. Po prostu jakoś tak.. hmm.. nie pasuje to do Ciebie.
Okej od dzisiaj będę słodką idiotką

Słotkoł jak CyTrYnkA.
Pasuje nie pasuje, nie interesuje mnie to. Nie będę się szczypać tylko dlatego, żeby wytworzyć mylny obraz własnej osoby i udawać, że (Boże znowu to powiem!) gówno pachnie. Albo nie wróć posłużę się cytatem żeby nie wyjść na żula bez lokalizacji hehehe: "nie róbmy z szamba perfumerii" mmmkej?
Olka for fuck sake przecież to jest śmieszne

Ogarnij to dziewcze.
ej zawsze jest opcja ignoruj, korzystajcie bo ja nie zamierzam zmieniać języka wypowiedzi tylko dlatego, że obraziłam Administratora, który poczuł się dotknięty a który sam sprowokował sytuacje i odwrócił kota ogonem.
Ja nigdy nie czepiam się bez powodu. Mam lepsze rzeczy na głowie niż przepychanie proszę ja Ciebie z jakimś tam kimś tam hehhe ale jak mnie ktoś podirytuje to sorry ale nie zejdę tak prędko

Aż mi się znudzi albo jak coś tam.
A generalnie to chciałam wyrazić głęboki smutek zachowaniem Sisiora.
Miał zepchnąć sowę z cidików i co? W dalszym ciągu ona tam siedzi. A ja czekam na tego seta, naobiecywał, naobiecywał i tyle go widzieli. Tyle widzieli go, widzieli go tyle!
Ogólnie to skandal straszny. Jestem oburzona.