Offtopic

Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Powrót do Offtopic

Re: Offtopic

Postprzez bts 06 mar 2009, 19:22

Infrared napisał(a):Przecież to jest OFFTOPIC w dziale HYDEPARK czyżli nie jest tak, że rozmawia się tu o wszystkim?

To jak to w końcu jest? Ludzie mogą się wypowiadać czy nie? Czy każdy kto napisze coś nie po Twojej myśli narażony jest na ironię w stylu śmietanki towarzyskiej?
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Rapture 06 mar 2009, 19:30

Humulus napisał(a):
Rapture napisał(a):
Infrared napisał(a):Porada SuperNiani: Dosiądź jeża.

Infrared napisał(a):ić z psem.

Co jak co, ale teksty Infra masz mistrzowskie :D

Obrazek
Rewelacja. U-hi-ha.

Czasem lubie sie posmiac z tego typu odzywek, zauwaz, ze napisalem tylko o nich a nie w kogo i w jakim celu zostaly uzyte.
Obrazek
Rapture
Syn Wisternoffa, Brat Rosena

Postprzez bAchoR 06 mar 2009, 19:39

Tulipan, ale ja pisałem o świecie a nie o sytuacji na forum i pare postów wyżej. :) Taka moja dygresja.

Ja tam klne niemal wszędzie, gdzie czuje się po prostu swobodnie. W domu też jade ostro bracie, siostro :) Bez przeklinania mam problemy z płynnym mówieniem :D xD

Ola, a dlaczego z mostu to zaraz musi być żul ? To tak samo jakbym powiedział, ze jesteś głupia, bo jesteś blondynką :)
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez sector 06 mar 2009, 19:42

bts napisał(a):Zaznaczam W CO DRUGIM, bo czasem trzeba rzucić jakimś mięsem... Ale kogo tam obchodzi moje zdanie ;)

Jak pisalem wyzej, regulamin juz tuz tuz :)

bAchoR napisał(a):Ola, a dlaczego z mostu to zaraz musi być żul ? To tak samo jakbym powiedział, ze jesteś głupia, bo jesteś blondynką :)

Rafal poczules sie dotkniety tym mostem? :D (wiem ze masz na nim zdjecie :D)

btw. wlasnie jak zobaczylem koszulke sonicvibea, to przypomnialo mi sie to :D pamietacie?

sector
the king of bongo!

Postprzez Rapture 06 mar 2009, 19:50

sector napisał(a):btw. wlasnie jak zobaczylem koszulke sonicvibea, to przypomnialo mi sie to :D pamietacie?

Pewno, choc mi sie ta maskotka z teledysku akurat z awatarem Nobla kojarzy :)
Obrazek
Rapture
Syn Wisternoffa, Brat Rosena

Postprzez Infrared 06 mar 2009, 20:00

zief :D
bts napisał(a):To jak to w końcu jest? Ludzie mogą się wypowiadać czy nie? Czy każdy kto napisze coś nie po Twojej myśli narażony jest na ironię w stylu śmietanki towarzyskiej?

teraz to już czepiasz się celowo. Na siłę szukasz dziury w całym.
Obrazek
Nie jedz na pusty żołądek!
http://www.phatt.pl

Asato ma sad gamaya
tamaso ma jyotir gamaya
mrtyor mamrtam gamaya
Infrared

Postprzez sector 06 mar 2009, 20:06

Rapture napisał(a):Pewno, choc mi sie ta maskotka z teledysku akurat z awatarem Nobla kojarzy :)

kiedys byla nawet reklama levisa z tym ziomem :]
sector
the king of bongo!

Postprzez Tulipan aka Nexus 06 mar 2009, 20:08

bAchoR napisał(a):Tulipan, ale ja pisałem o świecie a nie o sytuacji na forum i pare postów wyżej. :) Taka moja dygresja.

racja :P przyznam szczerze ze po prostu bezczelnie wykorzystalem Twoja wypowiedz zeby plynnie przejsc do moich wypocin :P uhhh bylem u fryzjera i troche sie ściąłem bo z reguly to tnę sie ze boki i tył na 4mm a góra na 8 mm a teraz boki i tyl na 0mm a gora na 4mm i jest zdecydowanie lepiej hehe głowa lżejsza
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez sector 06 mar 2009, 20:18

cos jak jack 5 z tekkena?
sector
the king of bongo!

Postprzez Tulipan aka Nexus 06 mar 2009, 20:24

sector napisał(a):cos jak jack 5 z tekkena?

dokladnie :) teraz wygladam tak :

Obrazek
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Alexandra 06 mar 2009, 20:38

Proszę Cię. Musisz dolewać oliwy do ognia? Jakbym Cię nie znała to pewnie bym się przejęła. Nie wiem co miał wnieść Twój komentarz i daruj sobie próbę jakiegokolwiek oceniania.
Zawsze byłaś tylko obserwatorką nic się nie zmieniło.
A i jak mi coś śmierdzi o pardon brzydko pachnie to tego nie dotykam proste. A w tym przypadku jedynie utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że lubisz afery i dobrze się sprawdzasz w roli zapalniczki. No offence Ola ale Ty jak wiatr zawieje.

Właśnie nie. Raczej jakbyś mnie znała, to bys się przejmowała, ale że mnie nie znasz, to nie musisz się przejmować tym co mówię. To naturalne i zrozumiałe. I nie dolewam niczego. Po prostu jak sama zauważyłaś: jestem obserwatorką. Nie oceniam, ale mam prawo wyrazić swoje zdanie. I tak tez zrobiłam. Afery owszem... fajnie sie czyta, ale kiedys musi nastąpić koniec, bo po jakims czasie to jest po prostu nudne :). A czy robię za zapalniczkę? Tutaj temat płonie już od paru postów wcześniej, więc chyba tym razem to nie ja podrzuciłam ogień :) Co nie zmienia faktu, że jak ktoś nadepnie na odcisk to może być gorąco :P

Nie bije do Ciebie, Asiu. Ani nie chciałam podkurzyc czy też zdenerwować. Po prostu jakoś tak.. hmm.. nie pasuje to do Ciebie. "To" to znaczy te dziwne czasem odzywki. Fajna z Ciebie dziewczyna i dlatego może jedno "gryzie sie" z drugim. Ale ostatecznie "pal sześć!" :) Chociaz to złe powiedzenie, bo jeszcze cos zapalę niechcąco :P

Ola, a dlaczego z mostu to zaraz musi być żul ? To tak samo jakbym powiedział, ze jesteś głupia, bo jesteś blondynką

To niech bedzie sam żul, a lokalizacje jego i pochodzenie juz pomińmy :P

P.S. Chyba jeszcze nie rozkminiłam, jak sie cytuje pwene osoby :depression:
shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez sector 06 mar 2009, 20:52

Tulipan aka Nexus napisał(a):dokladnie :) teraz wygladam tak :

Powiększ (rozdzielczość: 800 x 600)Obrazek

no cus pieknego! bardzo Cie polubilem chlopie! Wpadnij do mnie kiedys! Tylko zadzwon wczesniej, zebym byl w domu! :blowkiss:
sector
the king of bongo!

Postprzez bAchoR 06 mar 2009, 22:07

Tulipan, ale Cię wyjebało :D Jakie bary dostałeś :D Jak szczęka i szwy na głowie. No bez kitu. Kto Ci robił zdjęcie jak siedzisz przed kompem na forum ? Ile masz w bicepsie ? :D Chyba oczy Ci się święcą :D A mówią, że alkohol wstrzymuje synteze białek (nie rośniesz) ;)
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Infrared 06 mar 2009, 22:09

Alexandra napisał(a):A czy robię za zapalniczkę? Tutaj temat płonie już od paru postów wcześniej, więc chyba tym razem to nie ja podrzuciłam ogień

Naturalnie. Wbrew pozorom i ogólnemu przekonaniu to nie ja byłam Ewą :D Pan Oskar zaczął temat o debilizmie.
Alexandra napisał(a):Co nie zmienia faktu, że jak ktoś nadepnie na odcisk to może być gorąco :P

aa i mnie się dziwisz i negujesz, że mnie nerwy ruszają jak ktoś w bezczelny sposób w przekazie podprogowym stara się przemycić ichszą rację. Nie moja wina, że typ czerwony mi gra na nerwach. No czasem tak przecież bywa rajt? Rajt ;)
Alexandra napisał(a):Nie bije do Ciebie, Asiu. Ani nie chciałam podkurzyc czy też zdenerwować. Po prostu jakoś tak.. hmm.. nie pasuje to do Ciebie.

Okej od dzisiaj będę słodką idiotką :D Słotkoł jak CyTrYnkA.
Pasuje nie pasuje, nie interesuje mnie to. Nie będę się szczypać tylko dlatego, żeby wytworzyć mylny obraz własnej osoby i udawać, że (Boże znowu to powiem!) gówno pachnie. Albo nie wróć posłużę się cytatem żeby nie wyjść na żula bez lokalizacji hehehe: "nie róbmy z szamba perfumerii" mmmkej?
Olka for fuck sake przecież to jest śmieszne :D Ogarnij to dziewcze.

ej zawsze jest opcja ignoruj, korzystajcie bo ja nie zamierzam zmieniać języka wypowiedzi tylko dlatego, że obraziłam Administratora, który poczuł się dotknięty a który sam sprowokował sytuacje i odwrócił kota ogonem. :D

Ja nigdy nie czepiam się bez powodu. Mam lepsze rzeczy na głowie niż przepychanie proszę ja Ciebie z jakimś tam kimś tam hehhe ale jak mnie ktoś podirytuje to sorry ale nie zejdę tak prędko :D Aż mi się znudzi albo jak coś tam.

A generalnie to chciałam wyrazić głęboki smutek zachowaniem Sisiora.
Miał zepchnąć sowę z cidików i co? W dalszym ciągu ona tam siedzi. A ja czekam na tego seta, naobiecywał, naobiecywał i tyle go widzieli. Tyle widzieli go, widzieli go tyle!
Ogólnie to skandal straszny. Jestem oburzona.
Obrazek

Asato ma sad gamaya
tamaso ma jyotir gamaya
mrtyor mamrtam gamaya
Infrared

Postprzez Tulipan aka Nexus 06 mar 2009, 22:23

bAchoR napisał(a):Tulipan, ale Cię wyjebało :D Jakie bary dostałeś :D Jak szczęka i szwy na głowie. No bez kitu. Kto Ci robił zdjęcie jak siedzisz przed kompem na forum ? Ile masz w bicepsie ? :D Chyba oczy Ci się święcą :D A mówią, że alkohol wstrzymuje synteze białek (nie rośniesz) ;)

no, to przez te narkotyki i alkochol, nie bierzcie tego i nie pijcie bo bedziecie tak wygladac :P spuchłem od tego wszytskiego i słabo u mnie z mysleniem

a zdjecie robilem sam z tak zwanej "ręki" :P
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Alexandra 06 mar 2009, 22:24

poczekaj, az wroci z TE :P ale Sowy nie zrzuci, bo ona ma dla niego wielka wartosc ;)
shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez Infrared 06 mar 2009, 22:27

Alexandra napisał(a):poczekaj, az wroci z TE :P ale Sowy nie zrzuci, bo ona ma dla niego wielka wartosc ;)

No właśnie widzę po opisie, że spitolił. Sowa dobra sprawa, kuprem rozgrzewa cidiki :D
Obrazek

Asato ma sad gamaya
tamaso ma jyotir gamaya
mrtyor mamrtam gamaya
Infrared

Postprzez Qsi 07 mar 2009, 9:40

i tak oto nastała wszechobecna miłość i poszanowanie :D
Qsi

Postprzez yaper 07 mar 2009, 10:00

Jak to w przyrodzie, równowaga musi być zachowana. Jeszcze nastanie czas zamętu i krzyku zarzynanego świniaka :twisted:
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez Infrared 07 mar 2009, 15:27

Qsi napisał(a):i tak oto nastała wszechobecna miłość i poszanowanie :D

a ment

leży w rowie
Obrazek

Asato ma sad gamaya