organizacja imprezy wrocław

ktos pomoże?
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: organizacja imprezy wrocław

Postprzez artur 12 lut 2009, 20:43

kwoli przypomnienia : jutro 19 : 00 przy fontannie na rynku.
artur

Postprzez sector 14 lut 2009, 12:46

Rapture napisał(a):Ja tylko mam nadzieje, ze bedzie ktos kto bedzie mial zalatwic CDki :)

gdybym byl w pl to bym wam pomogl i wkrecil sie na granie a tak to nic z tego. Moze po wakacjach, czy cus...
sector
the king of bongo!

Postprzez Jachu 15 lut 2009, 20:46

Technik303 napisał(a):Do zagrania mogę polecić siebie i Jachu aka Blacksmith :)

Hehe, dzieki Technik:) Oczywiscie jestem jak najbardziej chetny jesli bedzie taka mozliwosc;) W ogole fajna inicjatywa... Dopiero ogarnalem ten temat - co ta sesja robi z ludzmi;)
Jachu

Postprzez artur 16 lut 2009, 23:57

w tym tygodniu pojedziemy z Wysherem do wagonu, bo cos milczą i nie odbierają tel. - zły znak ...

zobaczymy co nam powiedzą : )
artur

Postprzez artur 18 lut 2009, 20:35

Panna jakas niemrawa jest... byłem tam dzisiaj i jedyne co mi powiedziała to to, że dalej nie wie i sie zastanawia bo ma kilka propozycji i że da znać bo ma namiary. Nie wiem czy nie należy tego czytać jako "odpierdolcie się " ? Zobaczymy.
artur

Postprzez kiki 18 lut 2009, 22:09

hmm czyli krotko mowiac wagon odpada ;) ale co im zalezy zeby kilka imprez bylo, i tak tam sie nic nie dzieje... no nie wiem.. wagon bylby w sumie fajny,ale zobaczymy jak sie sprawa potoczy i czy ktos inny zalatwi ten club na grunwaldzkim (pepsi bodajze ma tam znajomosci :D )
Obrazek
kiki
z Afryki

Postprzez Rapture 20 lut 2009, 17:00

Pepsi mowil o Starej Kanapie i z tego co patrze na ich stronce zdjecia tego lokalu to srednio sie on nadaje na zrobienie tam imprezy - za duzo obrazow na scianach, stylowych mebli itp. rzeczy ktore ciezko schowac lub latwo rozwalic przypadkiem w trakcie imprezy. Tak mi sie wydaje przynajmniej.

Jak wroce w srode to tez pokombinuje, moze podczas opijania sesji znajde sie tez przypadkiem w jakims lokalu, ktory dobrze podpasuje pod planowana impreze :D
Obrazek
Rapture
Syn Wisternoffa, Brat Rosena

Postprzez Jachu 22 lut 2009, 13:17

Rapture napisał(a):Pepsi mowil o Starej Kanapie i z tego co patrze na ich stronce zdjecia tego lokalu to srednio sie on nadaje na zrobienie tam imprezy - za duzo obrazow na scianach, stylowych mebli itp. rzeczy ktore ciezko schowac lub latwo rozwalic przypadkiem w trakcie imprezy. Tak mi sie wydaje przynajmniej.

Stara Kanapa jest ok, czasami tam organizuja rozne imprezy i klub wychodzi bez szwanku;) Sam pamietam jak bylem tam na dobrej techno bibie...
Jachu

Postprzez artur 22 lut 2009, 16:57

czy chodzi o tą starą kanapę?

http://www.stara-kanapa.pl/

Jak tak to zadzwonie tam sie cos popytam wstępnie.
artur

Postprzez Jachu 22 lut 2009, 20:02

artur napisał(a):czy chodzi o tą starą kanapę?
http://www.stara-kanapa.pl/

Tak, klubik jest maly, ale jest tam nawet klimatycznie i z tego co wiem od znajomych zwykle nie ma problemow ze zorganizowaniem tam imprezy. Dokladnie to odbywaja sie one w tym pomieszczeniu:
Obrazek
Obrazek

Zazwyczaj wynosza polowe stołow i krzesel tak wiec sam dancefloor sie powieksza.
Jachu

Postprzez Technik303 24 lut 2009, 4:25

Dancefloor mniejszy trochę niż w Wagonie ;) I knajpa ma klimat :P
15.04.2011 Progressive Tunes @ LOFT Club / Wrocław
Deep in Progress
Tanie kasztany @ piwnica we Wrocławskim Wiksolocie ;)
Technik303

Postprzez artur 24 lut 2009, 13:47

okej , jest tak :

mam podejść w ciągu 3 najbliższych dni i pogadać, pokazać jakąś próbke tego co chcielibysmy grać. Na czwartek się piszą, z piątkiem czy sobotą bedzie ciężej... hmmm no ja bym wolał wekend , wtedy ludzi by zjechali z katowic znajomi. Nie wiem, ciekawe co powiedzą jak demko posłuchają.
artur

Postprzez Optik 24 lut 2009, 17:44

puśc im hałs :D - ale mowie powaznie - pusc im hałs :D
Obrazek
Optik

Postprzez Sagi 24 lut 2009, 18:07

tzn hals jako zaslona dymna tak ? :P
Sagi

Postprzez Qsi 24 lut 2009, 18:19

Optik dobrze prawi - myślę, że jak im zapodasz z upliftu to moze byc po tzw ptokach
Qsi

Postprzez artur 25 lut 2009, 14:41

Optik a masz moze gdzies jakiegos seta co myslisz ze by łykli to ? Bo ja niestety nie mam nic na hdd a i czasu za bardzo teraz nie mam zeby mixowac, w ogóle to nawet za duzo housowych płyt nie mam. Może coś wyslecie mi ? :)
artur

Postprzez Rapture 25 lut 2009, 21:56

artur napisał(a):Optik a masz moze gdzies jakiegos seta co myslisz ze by łykli to ? Bo ja niestety nie mam nic na hdd a i czasu za bardzo teraz nie mam zeby mixowac, w ogóle to nawet za duzo housowych płyt nie mam. Może coś wyslecie mi ? :)

W dziale Sety jest jest Optik, co mocno halsuje pod koniec oraz moj co momentami zapodaje funkami joł
Obrazek
Rapture

Postprzez Rapture 07 mar 2009, 12:03

Ja bym proponowal pokombinowac z Antidotum, skoro techno i minimale daly rade to mysle, ze nie bedzie problemu. Do tego duzy plus ze w lokalu sa dwie salki, w tym na duzej z naprawde zajebistym naglosnieniem (chyba lepsze niz w Mekce nawet). Zaslona dymna z hałsow w przypadku tego lokalu powinna dac rade, do tego zawsze mozna skminic tak, zebysmy zajeli ta duza sale a na mniejszej niech se leca hity z Eski :) Ahh, i dobrze zawczasu pokombinowac z jakims darmowym barem hehe bo ceny delikatnie mowiac odstrzaszaja.

Co o tym sadzicie?
Obrazek
Rapture

Postprzez artur 08 mar 2009, 19:14

Byłem na 2gim spotkaniu z menadżerem Starej kanapy. Piszą się na czwartek, wekend odpada. Myśle, że czwartek w sumie może być.

Teraz pytanie który czwartek ? Może na samym początku ? To by był 2gi Kwiecień. Trzeba zdecydowa i im dać znać :)

Lokal mi sie podoba wiec nie wiem Rapture czy zmieniac i kombinować z tym Antidotum ? Moze zostaniemy juz przy tym ? Ja jestem za.

No to czy drugi Wam i Waszym znajomym by pasował ? Co z nazwą ? :)
artur

Postprzez Optik 08 mar 2009, 20:15

zostanmy przy kanapie - ja moge zagrac jako pierwszy o 21 moje zamulaste hałsy :P reszta i prajm tajm nalezy do was ;P
Obrazek
Optik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy