radom jadoooom!
pozamiatane.

Jak Maximus w Gladiatorze i wielu wielu innych ludzi już w rzeczywistości..... Mądre słowa Peterhol9.....peterhol9 napisał(a):Kai Tracid - Discreet charm.. i to jest właśnie paradoks wielkich, odchodzą w pełni chwały, nie wiadomo kiedy i jest po nich cholernie żal!!
Matvel napisał(a):Mekk - Restless (Dark Dub Mix)
oryginał o wiele gorszy niż mix HollandaJohnnyKnoxville napisał(a):Alucard Vs Yana Kay - Eyes Of A Perfect Stranger (Original Mix) sobie dzisiaj przypomniałem bo mam jakiś taki wielki sentyment do tego numeru.... Wspomnienia jakichś chwil....

peterhol9 napisał(a):oryginał o wiele gorszy niż mix HollandaJohnnyKnoxville napisał(a):Alucard Vs Yana Kay - Eyes Of A Perfect Stranger (Original Mix) sobie dzisiaj przypomniałem bo mam jakiś taki wielki sentyment do tego numeru.... Wspomnienia jakichś chwil....Jak nie znasz to łap :
http://www.youtube.com/watch?v=lSpOmtgbcxo![]()
JohnnyKnoxville napisał(a):Jak Maximus w Gladiatorze i wielu wielu innych ludzi już w rzeczywistości..... Mądre słowa Peterhol9.....peterhol9 napisał(a):Kai Tracid - Discreet charm.. i to jest właśnie paradoks wielkich, odchodzą w pełni chwały, nie wiadomo kiedy i jest po nich cholernie żal!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość