Powiem tak.......... O KVRVA nareszcie wyszło \o/ Obydwa kawałki zakatowane przeze mnie na maxa, tak że po kilkuset odsłuchach oceniam tą epke jako puki co najlepszą epkę roku i nie jestem sobie w stanie wyobrazić żeby coś mogło ją pobić ?????

Oba kawałki na 9,5 tak że można brać w ciemno.... Świetne drapieżne i energetyczne motywy, ale jeszcze z jakąś taką nutą olbrzymiej przestrzeni, które nakręcają się, nakręcają, ale jak już siądą w tych kawałkach to robią taki rozjebunden że głowa mała....Jako że to Trainerowi obydwa wałki zrobił Rob całość okraszona Activowsko/Mekkowskim basslinem i charakterystycznym osamplowaniem....
Polecam zobaczyć na żywo jak kosi Size the day >>>>>
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=FBdW_8dXMrUCo teraz będzie z Trainerem ????? To pytanie otwarte

Czas to pokaże

Do tej pory wszystko co zrobił mu Rob było jak dla mnie genialne..... \o/ Puki na liście wśród nadchodzących produkcji jest sporo ciekawych rzeczy, m.in. remix do Miss Her Still Paula Moloney'a którego wersje oryginalną jak i samego autora mieliśmy okazje poznać osobiście w Manchesterze.... Są też chociazby takie rzeczy jak Paul Trainer - Receptor, czy Supply & Demand z remixem od Mekka, co każe przypuszczać że jego stosunki z Robem aż tak źle nie wyglądają

Zobaczymy, postaram się też dowiedzieć troche więcej o tych nadchodzących produkcjach...